Gratis fragt – leveret til døren - ingen mindstekøb

FRAGTFRI

Når man køber varer hos Sportsbrands.dk så er fragten gratis og man får varerne leveret til døren. Vi stiller ingen krav om minimumskøb. Sportsbrands.dk bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt til levering inden for 4 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Små pakker

Små pakker som f.eks. sko og tøj bliver sendt med DPD eller Post Danmark. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på postens rute. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din bestilling, vil du kunne afhente denne i nærheden af din bopæl indenfor 7 dage, info herom modtager du i din postkasse efter forsøgt levering.

Store pakker

Store pakker som f.eks. fitness maskiner, fodboldmål og trampoliner bliver leveret med fragtmand på hverdage ca. mellem 9 og 15. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan. Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for egen regning. I bemærkningsfeltet er der mulighed for at anføre, hvis varen kan stilles i carport eller lignende. Hvis varer stilles uden kvittering, er dette for modtagers ansvar og risiko. Der kan også tilføjes telefonnummer i bemærkningsfeltet, så fragtmanden kan ringe ca. 30 min. før levering. Fragtomkostningerne er variable ud fra den mængde varer, der bestilles.

Har du spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på support@sportsbrands.dk. Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 30 dage efter, at du har afgivet din bestilling. Dette forudsat at Sportsbrands.dk faktisk har haft mulighed for at efterleve den ønskede leveringstid. Levering betragtes som sket, når varen er leveret hos kunden. Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.