Køb dine julegaver i god tid! Udvidet fortrydelsesret indtil den 31.12.2018!

EXIT Kickback Rebounder L

1.250,00 DKK
per stk., inkl. 25,0% moms, ekskl. fragt

EXIT Kickback Rebounder L

Art-No: 43.03.10.00

EXIT Kickback Rebounder er et ultimativt træningsredskab for at fremme fodboldtalentet. Med rebounderen Kickback kan der udøves mange spillevarianter af forskellige boldspil helt uden træningspartner. Rebounderen er egnet til:

  • Fodbold
  • Volleyball
  • Håndbold
  • Vandpolo
  • Tchouckball

Skyd eller kast bolden mod det elastiske net og den kommer tilbage med en overraskende høj hastighed. Forbedr din præstation som målmand eller skyd bolden på rebounderen og prøv at tage imod den igen enten med fødderne eller hænderne! Dette er et fantastik sportredskab som ikke kun kan anvendes i haven, men også som træningsredskab til forskellige boldspil for at træne reaktionen. Kan anvendes indendørs og udendørs.

EXIT Kickback rebounder måler 124 x 124 cm og har dermed en perfekt størrelse! Derudover kan du indstille 10 forskellige niveauer mellem 35° og 90° - hurtig og nem justering.

EXIT Kickback Rebounder har et flot design og er meget robust. Rammen består af galvaniseret og sort pulverlakeret metal og sikrer dig en lang levetid. Rebounderens net består af stærke, stramme gummibånd og rammen omkring nettet er af PVC i høj kvalitet. Leveres med 2 jordankre, der sikrer en høj grad af stabilitet på bløde underlag.
Produkter der også kan have din interesse.
EXIT Coppa Goal EXIT Coppa Goal
1.199,00 DKK
EXIT Finta Goal EXIT Finta Goal
1.999,00 DKK
EXIT Maestro Goal EXIT Maestro Goal
749,00 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og få en rabatkode på 50 kr.

Tilmelding