Forsendelse og levering

Sportsbrands.dk bestræber sig på at afsende varerne indenfor 1-2 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Små pakker

Små pakker som f.eks. sko og tøj bliver sendt med DPD. For hver ordre, der afsendes med normal post, beregner vi fragtomkostninger på 25 kr. Fragtomkostningerne vises i indkøbskurven og ved bestilling. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på postens rute. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din bestilling, vil du kunne afhente denne i nærheden af din bopæl indenfor 7 dage, information herom modtager du i din postkasse efter forsøgt levering.

Store pakker

Store pakker som f.eks. fitness maskiner, fodboldmål og trampoliner bliver leveret fragtfrit med fragtmand på hverdage ca. mellem kl. 9 og 15. Leveringstidspunktet kan ikke præciseres nærmere, da vi ingen indflydelse har på fragtmandens rute. Levering er til gadedør i gadeplan. Du vil blive kontaktet telefonisk før levering, derfor er det vigtigt at du udfylder dit tlf.nr. på din bestilling under kontaktoplysninger. Hvis varen ikke kan leveres, vil ekstra udkørsel være for egen regning. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din bestilling, vil du kunne afhente denne i nærheden af din bopæl indenfor 7 dage, information herom modtager du i din postkasse efter forsøgt levering. Der kan også tilføjes telefonnummer i bemærkningsfeltet, så fragtmanden kan ringe ca. 30 min. før levering.

Har du spørgsmål om en forventet omkostning på fragten, kontakt os da på support@sportsbrands.dk. Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 30 dage efter, at du har afgivet din bestilling. Dette forudsat at vi faktisk har haft mulighed for at efterleve den ønskede leveringstid. Levering betragtes som sket, når varen er leveret hos kunden. Såfremt varen leveres i udhuse eller lignende, bærer kunden selv ansvaret for varens beskaffenhed, herunder transportskader og buler, samt sikkerhed og forsvarlig opbevaring.

Vi leverer til Sjælland, Fyn, Jylland og de brofaste øer - levering til ikke brofaste øer er desværre ikke muligt.

Returpakker

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du bedes pakke varen ansvarlig ind i samme stand og emballage som du modtog den og uden at fjerne hængemærker etc. Vi tilbyder dig en gratis returlabel til pakker, der kan sendes med normal post, som du finder under DPD-returlabel.
Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Trampoliner, fitness maskiner, store mål, legehuse o.l..
Her bedes du kontakte os på support@sportsbrands.dk eller tlf.nr. 25989828 mellem kl. 9 og 13 alle hverdage.