Om SPORTSBRANDS.dk

Sport bringer folk sammen. Det er også tilfældet for SPORTSBRANDS.dk. Hovedkontoret for vores virksomhed Sport Redler er beliggende i Neumünster i Nordtyskland. Byen med 79.000 indbyggere ligger mellem Kiel og Hamburg. Her har vi også vores lager, hvorfra vi sender varer ud til sportsentusiaster i hele Danmark.

Den usædvanlige historie om Sporthaus Redler begyndte tilbage i 1895 i Neumünster med åbningen af en butik til behandling af læder af Otto Redler. De håndlavede læder fodbolde var grundlaget for udvidelsen af en sportsforretning. I 1954 blev der foretaget en opdeling af detailhandelen (Sporthaus Redler) og af engroshandelen (Salto Turnmatten – nu Danker Sport), hvor der blev fremstillet gymnastik artikler. Efter fortløbende salg genåbnede Sport Redler i august 1998. 10 år senere begyndte online handlen.

Sport Redlers online tilbud på mærkevarer til gode priser, ekspertise og kundeservice blev attraktivt i Danmark og viste sig at tiltrække stor interesse, og i den forbindelse blev den danske onlineshop SPORTSBRANDS.dk grundlagt i året 2012.

Både ordremodtagelse, kundeservice, lager og logistik er samlet og placeret i Neumünster. Alt bliver håndteret af vores familiedrevne virksomhed. Vi værdsætter vores medarbejdere og sikrer rimelige arbejdsvilkår. Vores service team tager hver kundehenvendelse og hvert kundeønske alvorligt og gør alt, hvad vi kan for at gøre dig til en tilfreds SPORTSBRANDS-kunde.