Salming Kobra Men Håndboldsko (herrer)

Størrelse

850,00 DKK
per par, inkl. 25,0% moms, ekskl. fragt

Salming Kobra Men Håndboldsko (herrer)

Art-No: 1237072-0707-12,5

Den helt nye top sko Salming Cobra kombinerer optimale bevægelseskarakteristika med en yderst behagelig bærekomfort og minimal vægt. Åndbar takket være en høj andel af mesh-materiale, behagelig dæmpning og alligevel ekstrem hurtig og stabil.

Det nye Wrap Around System Design (WAS design)

For at kombinere smidighed med stabilitet samtidig med minimal vægt, er “Wrap-Around”-systemet blevet udviklet. Hælen er omgivet og styrket af praktiske sål-vægge. Kombineret med en vinkel på 8 ° af sålkanten og den praktiske RollBar byder WAS-designet på optimale forudsætninger for dit livs bedste spil!

ExoSkeleton™ fuldt integreret!

Exo-skelettet omfatter Salming Kobras slidstærke, fjederlette overdel af polyestermateriale. Det fastsætter foden i en optimal position, og giver yderligere stabilitet under hurtige retningsskift. Denne unikke konstruktion giver en umiddelbar behagelig bærekomfort og forhindrer tryk.

LMS - Lateral Movement Stabilizer

I Salmings håndboldsko Kobra indføres en specielt buet torsion-enhed, der samtidig støtter og beskytter atleten under hurtige retningsskift.

LMS Plus 8° og RollBar™ teknologi

En genial kombination! Den individuelle skrå sålkant på ydersiden og den specielt afrundede sålkant på indersiden af Cobra Salming sørger for maksimal bevægelsesfrihed og fremragende stabilitet.

Recoil™ Mittelsohle Recoil R™ hæl-indlæg

I mellemsålen af Salming cobra er det nye RECOIL-komposit integreret. En plast blanding, som absorberer negative påvirkningskræfter og omdanner disse til en rebound-energi-effekt.

HexaGrip™ outsole

Den nye Hexagrip-struktur i skosålen giver endnu bedre greb under sprints og pludselige start og stop bevægelser.

Salming’s unique T.G.S. 62/75°

Torsion Guide System. Området mellem hælen og fodballen (62% af sålen) har en særlig høj stabilitet, hvilket giver atleten en sikker fornemmelse i håndboldskoen Kobra. Det bliver afgrænset af en såkaldt balletlinie i en 75° vinkel. Foran denne linie giver skoen en højere fleksibilitet ved forfoden under hurtige bevægelser og træning af den naturlige fodmuskulatur. T.G.S understøtter spillerens bevægelser og forebygger aktivt ubehagelige belastninger under hurtige retningsskift.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nu og få en rabatkode på 75 kr.

Tilmelding